4x relaxen na een lange werkdag

102 0

Het is de 21e eeuw, bijna iedereen werkt en komt dus na een lange werkdag helemaal uitgeput thuis. Na het avondeten ga je vaak niet gelijk in bed liggen, echter heb je ook niet altijd nog zin in sociale activiteiten. Soms wil je gewoon even alleen of met je partner een avondje relaxen, maar elke avond weer Netflix aanzetten is dan wel weer erg saai. Daarom hebben we hieronder vier andere activiteiten op een rij gezet zodat je alsnog na een lange werkdag kan relaxen.

Even niet streamen

Zoals we al aangaven; elke avond naar dezelfde streamingservice kijken kan al snel saai worden. Kijk daarom naar een andere vorm van vermaak zoals een podcast, (luister)boek, tijdschrift, blog of kijk eens naar een livestream. Livestreams worden steeds populairder omdat de kijker de contentmaker live volgt. Via een chatfunctie kan er met de contentmaker gepraat worden en reacties op wat er op het scherm gebeurt kan dus ook live gedeeld worden. 

Mijn nieuwe favoriete lied 

Wanneer je graag naar muziek luistert kan het gebeuren dat je uiteindelijk een vast genre of een vaste groep genres hebt waar je vooral naar luistert. Er zijn echter onderhand honderden verschillende muziekstijlen per muziekgenre te vinden. Neem daarom eens een keer de tijd om deze andere muziekstijlen en genres te ontdekken als je dit interessant vindt. Zo kan je misschien nog een nieuwe stijl ontdekken die je kan toevoegen aan jouw lijst met favorieten. 

Vroeg naar bed

Lekker op tijd tussen de lakens kruipen met je partner, of alleen maar nog niet om in slaap te vallen. In bed is er van alles te ontdekken en zijn er ook meer dan genoeg nieuwe dingen om uit te proberen. Of je nu zelf op onderzoek uit gaat of samen met jouw partner iets nieuws wilt beleven; in bed nieuwe speeltjes toevoegen kan het een stuk spannender maken. Je kan met een massageolie elkaars lichaam beter leren kennen of toys zoals een vibrator of buttplug gebruiken om nieuwe ervaringen op te doen. 

Doe-het-zelf

Nu hebben we het niet over timmeren, dat is voor na een lange werkdag niet altijd de beste manier om te relaxen. Nee, we hebben het hier over handwerk zoals breien en haken. Steeds vaker zie je haak- en breiwerk voorbij komen op social media en dankzij de groeiende populariteit wordt er online ook steeds meer aangeboden op het gebied van uitlegvideo’s en gratis patronen om te volgen. Omdat breien en haken in de basis zeer gemakkelijk op te pakken zijn is dit dan ook de perfecte hobby om mee van start te gaan. 

Wat je ook van plan bent om uit te proberen, zolang je maar tijd maakt voor jezelf om even tot rust te komen na een lange werkdag moet het helemaal goed komen!